DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sunwill er det perfekte herrebrand især for dig, som har et arbejde, der gør brug af mere formel dresscode, for eksempel et jakkesæt.

Sunwill er et dansk brand, der blev grundlagt i 1963, med kvaliteten i fokus. Der er fokus på tidløse designs og enkle silhuetter, samtidig med at de selvfølgelig er bevidste om at følge med tidens trends og designe tøj til den moderne mand. De enkle silhuetter og neutrale farvetoner gør, at du kan parre dit Sunwill jakkesæt med de fleste materialer og farver, alt efter ønske.

Items og materialer

Sunwill er klart mærket til dig, som står og mangler tøj til en festlig begivenhed eller som har et arbejde, hvor dresscoden er mere formel end de fleste. Udvalget består mest af blazere, Habitter, veste, shorts og sunwill bukser. Til fin brug og på den formelle arbejdsplads er flannel gabardine populære materialer, som mange vælger at gå med. Hertil bliver der tilføjet elastan eller lycra til mixet, som sikrer dig komfort og bevægelighed i løbet af din dag.

Er du på udkig efter et mere casual og afslappet look kan du kigge på sunwills chinos og lærredsbukser, og så har de selvfølgelig også et udvalg af jeans i klassiske og tidløse blå nuancer.

Jakkesættet, der ikke krøller

Sunwill har udviklet en kombination af materialer, der ikke krøller. Det betyder, at ligegyldigt hvor langt du har på arbejde i bil, på cykel eller en gang i mellem i fly, vil du ankomme til kontoret eller til dit møde i et jakkesæt, som stadig ser nystrøget og pænt ud. Tøjet er lavet af en blanding af polyester, elastane lycra og uld. Materialet er slidstærkt, og du har dig dermed et sæt tøj, der i lang tid vil se præsentabelt ud. Hav gerne et suit i skabet til alle ugens dage – så bliver du ikke træt af dem.