DEL
rabatbanditten.dk
rabatbanditten.dk

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tøjbranchen tænder på fashion, og mange tøjmærker deltager i forskellige events som fremmer deres brand og dermed øger deres brandavareness. Kendte danske tøjmærker som Norse Project, Wood Wood, Mads Nørgaard og mange flere, lancere kollektioner flere gange om året og de nye kollektioner et i den højere prisklasse. Men der er en måde, hvorpå du stadig kan købe modetøj til den rigtige prisklasse. Læs med her hvordan.

Mange online tøjbutikker vælger at fokusere på prisen, da udgifter til udstillingsbutik, som husleje og løn til butiksassistenter er minimal. Dog er der flere fysiske butikker som vælger at starte onlineshop, efter de har fået skabt sig et offline navn. Her kan de naturligvis ikke dumpe priserne i forhold til priserne i butikken. Mange butikker online tilbyder en rabatkode, enten ved at skrive sig op til nyhedsbrev på siden eller blot ved første handel. Stort set alle butikker online har en eller anden form for rabat, det handler kun om at finde dem.

Rabatportaler

Der findes i dag mange sider, som samler de forskellige rabatkoder, og en af de største sider er rabatbanditten.dk. Her findes der mange rabatkoder til de helt store online butikker så som zalando, miinto og nellys. Klik ind på siden her og få 100 kr. rabat på din næste ordre, med en rabatkode til miinto. En god idé hvis du handler online, og finder den perfekte bluse eller de perfekte bukser, kan du med fordel besøge rabatbanditen.dk og se det store udvalg af butikker. Netop rabatbanditten har mere end 500 rabatkoder tilgængeligt, og har mange koder til de helt store butikker, på deres side. Lidt ekstraordinært har rabatbanditten.dk udarbejdet videoguides til, hvordan man benytter de forskellige rabatkoder, til de forskellige butikker. Rabatkoden til miinto giver op til 70% i deres outlet afdeling, og hvis du handler på den “almindelige” side, giver e 100 kr. i rabat på den første ordre.