DEL
Kosmetisk akupunktur

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Akupunktur er en el gammel behandlingsform, så trækker spor flere tusinde år tilbage. Den alternativ behandlingsform stammer fra Kina og andre dele af fjernøsten, som i al sin enkelthed går ud på at placere nåle i kroppen. Nålene stikkes ca 1 cm. ned i huden, og placeres i de rette akupunkturpunkter. Formålet med akupunktur er at hindre en lidelse eller forebygge sygdomme. Ifølge den gamle traditionelle forklaring, der er flere tusind år gammel, forklares det at nålenes formål er at genskabe kroppens naturlige energibalance, kaldes qi. I kroppen findes der 12 energibaner, som kaldes meridianer, som altså er punkter som nålene stikkes i. I dag bruges akupunktur til mange forskellige ting. Inden for ekstrem vægtløftning, ses det ofte at sportsudøverne bruger akupunktur som restitutions form og afslapning. Indenfor modeverdenen, ses det ligeledes at mange modeller og hollywood stjerner får akupunktur, også kaldet kosmetisk akupunktur. En af landets førende akupunkturklinikker Boel Akupuntur, tilbyder kosmetisk akupunktur. Men hvad kan du får du af kosmetisk akupunktur, og hvilke omkostninger har det? Læs med her.

Det får du ud af kosmetisk akupunktur

Som tidligere nævnt, er der mange hollywood skuespillere som benytter sig af denne alternative behandlingsform. Den bliver mere og mere populær og det er ikke kun de kendte og rige som afprøver disse behandlinger. Flere danske sygehuse er begyndt at anbefale denne behandlingsform, som et led i at forbedre din healing fase, efter f.eks. en øjenoperation. Kosmetisk akupunktur er en unik måde at behandle huden i ansigtet på, og kaldes også for ansigtsakupunktur. Den medvirker til at genskabe hudens naturlig skønhed, og udbedre rynker og folder i ansigtet. Ved hjælp at akupunkturen, er det nemlig kroppens naturlige ressourcer, det hjælper til at genoprette og opstramme hudens muskulatur. Ligeledes hjælper den med til at øge celle produktionen, således huden får en fornyet glød.

Ved hjælp af kosmetisk akupunktur vil du kunne opnå disse effekter:

  • Opstramning af slappe muskler omkring ansigtet
  • Reducere rynker i ansigtet samt mørke rander under øjnene
  • Få en naturlig og sund hud
  • Få løftet øjenlågene
  • Slippe af med sorte poser under øjnene
  • Reducere og mindsker stress, som kan give en negativ indflydelse på huden og dens generelle skønhed