DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er vigtigt, at dit barn sover godt og netop derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at dit barn har den rette seng at sove i. Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken slags seng du vælger at købe og desværre lever de billigste på markedet ikke op til en lang række af de nødvendige kriterier, der skal sikre, at dit barn sover godt og trygt om natten. Heldigvis er der et stort udvalg på markedet og det er faktisk muligt at finde en seng af høj kvalitet til en meget tilfredsstillende pris. På lenebjerre.com kan du blandt andet finde sengetøj til dynen som også er et vigtigt aspekt for at barnet får den trygge dybe søvn.. Du kan desuden vælge at klikke her for at finde endnu flere eksempler på børne- og juniorsenge af ordentlig kvalitet.

 

Undgå senge, der er alt for billige og brug pengene på kvalitet

Der er selvfølgelig flere ting, som spiller ind, når du skal finde den helt rette seng. Babyer sover omkring 13-15 timer i døgnet og derfor er det selvsagt, at han eller hun skal ligge godt, når over halvdelen af døgnet bliver brugt på at sove. Tumlinger og børnehavebørn skal sove blot et par få timer mindre og med en god seng kan de gøre dette uden at være generet af diverse problemer, som kan opstå, hvis man køber en alt for billig seng til dem. Det er selvfølgelig også vigtigt, at sengen passer ind i værelset og heldigvis fylder børne- og juniorsenge ikke så meget. Du bør være opmærksom på, at sengen er ordentligt udført og at den ikke knirker. Børn har det med at bevæge sig mere i søvne og er sengen derfor ikke af en vis kvalitet, så vil den knirke og dette kan i værste tilfælde medføre, at barnet vågner gentagende gange om natten som følge af lyden. Det er også vigtigt, at man er opmærksom på, at lamellerne passer perfekt. Alt for tit ser man, at der på billige senge medfølger lameller, der ikke passer perfekt og bliver derfor ved med at falde ned. Det samme gør sig gældende når du skal købe sengetøj til dynen. Lad være med at gå på kompromis med kvaliteten for det går ud over kvaliteten, som ender med at gå ud over søvnen.

 

En seng er ikke bare en seng – du har flere muligheder, end du tror

Hvis pladsen er knap og man derfor er på udkig efter en praktisk løsning, så kan man overveje en af følgende muligheder. Man kan for eksempel vælge en seng, der har skuffer under. I skufferne kan man gemme alt legetøjet væk og man udnytter dermed pladsen effektivt. En anden mulighed, der er mindst lige så smart, er at have en såkaldt etageseng. Denne type seng har en stige op til, hvor madrassen ligger og det kan derfor være sjovt for at barnet at gå i seng, hvor det kan have sin helt egen private zone. Nedenunder sengen er der dermed plads til opbevaring af legetøj blandt andet og denne plads kan også bruges til at lege i. Du har altså flere muligheder, når du skal ud for at finde en seng til dit barn. Vigtigst af alt er det, at man finder noget af ordentlig kvalitet og selvom det er nemt at falde for et godt tilbud, så bør man tænke sig grundigt om og overveje, om ikke det er værd at ofre lidt ekstra penge på, at ens barn sover så godt som muligt.