DEL
bubble tea

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I en tid hvor alle taler om sundhed og livsstil, kan det være svært at have en ægte, sød tand. Der er holdninger til den slags mennesker, og det værste er at folk med denne slags søde tand ikke ved at de kan få lækre sunde ting til den.

Men det kan man faktisk. Man kan i dag få lækre, søde og friske varer som man kan sidde og hygge sig med en stille fredag aften med en film på skærmen. Men hvad kan man så få?

Te og friske råvarer

Det er ikke alle der vil forstå at ens søde tand kan få noget ud af te. Te er noget man drikker, og man har lyst til at man skal have noget at spise; noget at tygge på. Men for nogle år siden kom et produkt ind på det danske marked og gjorde te til noget andet. Med boba perler og is går en lækker, varm kop te hen og bliver det nye; bubble tea.

Det er en ny måde at få te på, der både er forfriskende, hyggelig og interessant, og ligesom almindelig te så kan du få det i forskellige varianter. Lyder det interessant for dig så klik her så du kan prøve din egen bubble tea.

Men det skader jo ikke at holde det lidt frisker. Der er noget ved at sidde om aftenen med en lille skål med den lækreste og mest smagfulde rabarbergrød. Den der syrlige men samtidig søde rabarber der er blevet kogt til, smager fantastisk sammen med en sjat mælk eller – hvis man lægger det sunde lidt væk – en sjat fløde.

Det er en god og gammel, dansk tradition at sidde med rabarbergrød og det vil forblive sådan fordi det er sundt, lækkert og godt til en hyggelig aften.