DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

 

Overvægt kan virke demotiverende for mange mænd, når det gælder mode. Det er dog en stor fejl, for man kan sagtens være moderigtig, selvom man bruger størrelse XL eller større. Vi har samlet nogle gode råd til disse mænd.

Vælg tøj der passer

Hvis man har lidt ekstra kilo på sidebenene, så har man ofte en tendens til at vælge løst eller poset tøj for at skjule sin overvægt. Dette har imidlertid oftest den modsatte effekt, da man blot kommer til at virke større.

Når du er overvægtig, er det ekstra vigtigt at få tøj, som passer til din krop. Det betyder ikke, at det skal være helt stramt, men det er vigtigt, at der er en vis pasform. Det er især vigtigt at dine bukser sidder nogenlunde tæt, mens bluser og T-shirts godt må være lidt mere løse

Forsøg eventuelt at finde tøj, som sidder tæt på de dele af din krop, som du holder mest af. Det kan være en stor fordel at købe tøj hos en forhandler, som er specialist i tøj til større mænd. Her ved du nemlig, at du får gavn af den ekspertise, som indehaveren har.

Hvis du er interesseret i at kigge på tøj, så kan du klikke her. Webshoppen har især et godt udvalg af jeans til mænd.

Tænk på accessoires

Selv du bærer på lidt ekstra kilo, så skal du huske på, at accessoires oftest ikke er størrelsesbestemte. Det giver dig en perfekt mulighed for at blive smart klædt på ved at vælge lækre accesories.

Til mænd er ure især populære som tilbehør, og det er der god grund til. For mange mænd er uret nemlig det eneste ”smykke”, som de bruger. Hvis du ikke allerede ejer et lækkert ur, kan du finde et stort udvalg af Casio ure her.

Alternativt kan sko også være en velegnet accessoires. Du behøver ikke bruge en formue på de dyreste mærker, men omvendt hænger kvalitet og pris ofte sammen. Brug lidt ekstra penge på dine sko, hvis du gerne vil være moderigtig.

Hav selvtillid

Man siger ofte, at skønhed kommer indefra, og det er ikke helt forkert. Det spiller i hvert fald en stor rolle, om man har selvtillid, når man er sammen med andre.

Selvom du vejer lidt ekstra, er det ikke en grund til at skamme dig over dig selv. Vis verden, at du har selvtillid, og at du er glad for dig selv. Det vil gøre underværker for din udstråling, og du vil virke som en helt ny person.

Hvis du døjer med selvtilliden, kan nyt tøj, nye accessoires og nye sko måske være det puf som du behøver. Din vægt bør nemlig ikke påvirke din selvtillid.