DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange danskere går op i boligindretning. Faktisk er Danmark og de andre nordiske lande kendte for den nordiske stil, hvor minimalisme, elegance og enkelthed er grundstenene. Der er god grund til at gøre noget ud af sit hjem eller arbejdslokaler, da det er godt for sjælen at omgive sig med flotte omgivelser.

Man får det godt af at befinde sig i omgivelser, hvor man føler sig tilpas. Derfor er det en god idé at gøre noget ud af indretningen både i hjemmet og på arbejdet. Hvis du mangler inspiration til den moderne indretning, kan du læse mere i artiklen nedenfor.

Indret rummene med spejle

Det er blevet moderne at indrette rum med spejle. Spejle giver rum en vis dybde, samtidig med at spejlene hygger. Når det kommer til indretning med spejle, er mulighederne mange. Man kan vælge spejle med et brugt look, hvor rammen er slidt og rustik.

Dette kan være et godt afbræk i et rum, hvor møbleringen ellers er meget stilren. Man kan også vælge spejle, som er meget stilrene. Her er det eksempelvis en fordel med spejle uden rammer. Især store runde spejle uden rammer har fundet sin vej i boligindretningen, og du kan derfor sagtens indrette dit kontor med et stort, rundt spejl.

Udover at give en god stemning til kontoret, vil spejlet ligeledes komme dig selv til gode. Du kan hurtigt se dit eget spejlbillede, rette håret eller makeuppen til samt tjekke efter, om der sidder noget mellem dine tænder. Dette er yderst praktisk, hvis du skal mødes med kunder, samarbejdspartnere eller andet. Hvis du ønsker at købe nye spejle til hjemmet eller arbejdet, kan du se et stort udvalg hos www.xakt.dk.

Skab hygge og varme med en brændeovn

Danmarks årstider byder som regel på køligere dage og nætter. Korte dage med få timers sol er den perfekte mulighed for at indrette rum med brændeovne. I dag udbydes masser af brændeovne i elegante designs, således at de gør sig flotte i indretningen. Man kan gå efter den klassiske sorte farve, men man kan ligeledes vælge en moderne, hvid brændeovn.

Uanset hvilken farve man vælger, vil en brændeovn uden tvivl skabe hygge og god stemning i en foyer på arbejdspladsen eller i hjemmets stue. Når man har en brændeovn, kan man ligeledes indrette rummet flot og anderledes med brænde. Træ til brændeovne kan opsættes i flotte brændereoler eller stilles enkeltvis under sofaen.

Udover at skabe hygge, god stemning og flot indretning vil en brændeovn ligeledes være praktisk i efteråret og om vinteren. De brændende flammer og glødende gløder vil skabe en dejlig varme, samt sprede en skøn duft i rummet. Hvis du er på udkig efter en brændeovn, kan du klikke her for at se et udvalg deraf.

Dette var blot et udpluk af de indretningsmuligheder, man har, når det gælder moderne indretning af arbejde og hjem. Der findes tonsvis af andre muligheder, og når det kommer til indretning, gælder det blot om at vælge det, som man selv synes godt om.