DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Leder du efter inspiration til gardinerne i din bolig, så får du herunder et par gode råd til, hvordan du vælger de helt rigtige gardiner. Nogle, der både er gode til at skærme for solen og samtidig har den helt rigtige stil, der skal til, førend de matcher din bolig.

Du får også et par gode tips til, hvordan du vælger de gardiner, der har den bedste afskærmning i forhold til de rum, gardinerne skal hænges op i. Det er en god idé, for der er stor forskel på, hvordan afskærmningen kommer til at fungere, og hvis ikke den passer til det rum, den bliver hængt op i, så vil du opleve, at du har et rum, hvor du ikke får det maksimale ud af det – og det er jo simpelthen ikke værd at foretrække.

Vælg de rigtige gardiner til stuen

Din stue er det mest centrale rum i din bolig, og det er ofte her, at hele familien samles og slapper af. Det er samtidig her, hvor familien har mulighed for at snakke sammen og hygge. Det betyder også, at det er vigtigt, at der i stuen skabes de helt rigtige rammer, som både er stilfulde, men også hyggelige.

Det kan være svært at finde de helt rigtige gardiner til din stue, for der er mange ting, der spiller ind, i forhold til at få det helt rigtige rum.

Dette skal du tage højde for

Når du skal vælge gardiner i stuen, er der forskellige ting, du skal tage højde for. Herunder får du et par gode råd til, hvordan du sikrer dig, at det er de helt rigtige gardiner, du har valgt.

Lysindfald: Hvordan er lysindfaldet i din stue? Hvis du vælger de rigtige gardiner, har du mulighed for at justere lysindfaldet, således du aldrig får solen i øjnene. Det kan give en lækker stemning i stuen, hvis du vælger de helt rigtige gardiner. Du kan også vælge lamellgardiner, som er virkelig gode, når du skal regulere lysindfaldet.

Temperatur: Det rigtige gardin kan have en isolerende effekt, og derfor kan det være en god idé, hvis du vælger at bruge dine gardiner til at holde på varmen, når det er vinter og koldt i graderne udenfor.

Beskyttelse: Sol kan have en skadelig effekt på både din hud og dit inventar, og derfor er det en god idé at bruge gardinerne, når solen skinner for meget ind ad vinduerne. Så slipper du for, at dine møbler bliver falmede at se på.