DEL
Pretty young spraying perfume on wrist after taking shower in the morning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Et nyt år står for døren. Ja, faktisk endda et nyt årti. Brug anledningen til en forandring på din parfumehylde. Et nyt årti kan betyde en ny stil, en ny æra og et duftunivers, der passer til.

Ikoniske parfumer holder ved år efter år

De store modehuse benytter enhver lejlighed til at forny sig. Men på duftfronten er der masser af de ikoniske parfumer, der holder moden helt ind i årtiet 2020 – og sandsynligvis længere. Uanset om du er til friske, sprøde dufte eller er vild med de sødere, blomsteragtige noter, så finder du helt sikkert en ny favorit blandt parfumerne fra de store modehuse. Køb parfumer til billige penge hos duftdejligt.dk. Her kan du finde alle de populære dufte fra de store modehuse, såsom Armani, Gucci og Chanel.

Armani – din nye yndlingsparfume?

Vi har fundet en parfume, som meget vel kan blive afløseren til din yndlingsduft. Fra Giorgio Armani er “Because it’s you” Eau de Parfum til hende et rigtig godt bud til kvinden, der holder af romantik. Duften blev lanceret i 2017, men har uden tvivl personligheden til at blive en klassiker inden for Armanis duftunivers. “Because it’s you” er en levende og tiltrækkende duft, baseret på duftnoter fra hindbær, vanille, neroli og musk. Flakonen er helt klassisk smuk og vil se fantastisk ud på din badeværelseshylde.

Armani parfume til kæresteparret

“Because it’s you” har tilmed en maskulin pendant “Stronger with you” Eau de Toilette, som er som skabt til kvindens store forelskelse. Sammen indkapsler duftene kærlighed – som en hyldest til den styrke og kraft to mennesker i et balanceret kærlighedsforhold kan give hinanden. Den maskuline parfume “Stronger with you” komplementerer den feminine variant perfekt. Der er tale om en karismatisk og vanedannede duft skabt af duftnoter fra salvie, vanilje, krystalliseret kastanje, rosa peber og kardemomme. Parfumen er den perfekte kærestegave til manden, og de to flakoner vil se vidunderlige ud sammen på hylden.