DEL
Moderne eller fornuftigt med psykologhjælp?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du læser nyheder eller blot følger lidt med på de sociale medier, har du formentlig noteret, at Fie Laursen er kommet i kæmpe uvejr på det seneste. Det er sket, da hun på ny har reklameret og talt positivt om en hjemmeside, der faciliterer og forbinder to mennesker, som måske ellers ikke ville finde sammen. På denne hjemmeside kan unge kvinder finde ældre mænd, som har lyst til at betale disse kvinder dyre gaver eller blot pengegaver for eksempelvis at gå ud og spise med dem eller tage med dem hjem – hvem ved. Man kan mene om Fies valg, som man vil. Men et er sikkert. Hun har tidligere fortalt offentligt, at hun har nogle psykiske problemer, og det kan måske godt være, at det er ved at bluse op på ny. Igen er det rene spekulationer, men mange mener, hun selv opsøger denne opmærksomhed rundt omkring.

Hun har ganske givet tidligere gået til psykolog i hendes nærområde, og det er ingen skam. Mange danskere anvender ofte det at tale med en fremmed, som ikke kender dem på forhånd, og dermed ikke har nogen grund til at se ned eller anse dem som af mindre værdi. En psykolog i Aarhus, hvor vi må antage Fie bevæger sjældent sig, kan være dyrere end en psykolog i det sydlige Jylland. Sådan er det typisk med både produkter, services og ydelser, og sådan hænger det også sammen med denne form for terapi.

Du kan eksempelvis finde en pris på hjælp, hvis du søger efter psykolog Aarhus på Google eller en anden søgemaskine – alternativt kan du også bare klikke her. Der er mange om buddet, og der er mange dygtige, men du skal finde en, hvis du altså har behov for samtalerne, som du er tryg ved, og som du har lyst til at fortælle om dit liv og din tilstand.