DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu er efteråret ved at skifte ham og smider varmen, før det for alvor bliver vinter. Det betyder forandring i farverne omkring os, og det bør afspejles i din stil og dine negle. 

Når verden omkring os forandrer sig, så forandrer vi os også. Sådan sagde en klog mand en gang, og det er faktisk ikke helt løgn. Vejret påvirker dit humør, dit hår og vigtigst lige nu; din hud og dine negle. Det er netop nu, du skal have fokus på neglepleje og håndpleje.

Vi har samlet fire gode tips til at få dine hænder op i gear, så hold fast og gør dig klar til en rejse mod smukkere hænder.

Plej dig til bedre negle

Der gælder nogle generelle råd for god pleje af dine negle. Husk at bruge rigeligt med creme, da huden let tørre ud. Pas på, at du ikke ødelægger neglebåndene ved at presse dem ned. Rens aldrig neglen med noget skarpt, da det ødelægger de tynde hudlag under neglen. Brug istedet en neglebørste, og husk for alt i verden at være nænsom med filen. Og nu vi er ved neglefilen, så brug aldrig en med mere end 240 grits.

 

Fugtige negle er glade negle

Det er essentielt, at du holder din negle blød og smidig. Det gør, at de holder sig flottere, at de forbliver smidige og at de ødelagt neglebånd har nemmere ved at reparere sig selv. Med negleolie fra for eksempel Nail4you holder du nemt dine negle fugtig og medgørlige. Mange tror, at sæbe er godt for hænderne, men indeholder disse glycering, kan de faktisk være direkte skadelige. Glycerin danner en hinde omkring neglen, som besværliggør penetrationen fra for eksempel olie eller creme, og så er der lang vej til smukke negle.

Kunstige negle er vejen frem

For mange, som har en travl hverdag men god kan lide at forkæle sig selv, er kunstige negle det rigtige valg. Gele negle, akrylnegle eller negle folie kan være den hurtige vej til perfekte og indbydende hænder. Det er ganske nemt at påføre den slags, og det er faktisk også muligt at gøre det til en levevej gennem en negleuddannelse.

Måske kender du en, som er negleteknikker og som vil hjælpe dig med at få de lækreste negle, man kan drømme om.