DEL
gift box with golden ribbon, glittery gold background

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Lige op til nytår går der en del tid med julefrokoster og masser af familietid, hvilket også betyder at der måske ikke er så meget tid til romantik som man måske ønskede sig. Men når juletiden er forbi og juleræs har lagt sig, er det også vigtigt at I har tid til jer selv. Det er vigtigt at pleje forholdet og have tiden til hinanden. Så hvorfor ikke gør noget anderledes i år og arrangere en nytårstur med din kæreste eller kone? Selvfølgelig vil det være dejligt at tage hende med til Paris eller London, men der findes utrolig mange smukke steder herhjemme, hvor I bare kan nyde hinanden, stilheden og afslapning.

Tag kontrol og overrask hende!

Vil du gerne overraske hende så skal du tage handling og ikke afsløre noget for hende. Der er ingen grund til at nævne noget over for hende, da det blot vil ende med at I snakker om det frem og tilbage – og i sidste ende bliver det ikke til noget. Derfor skal du prøve at tjekke hendes kalender, snak med hendes familie og nære venner så du er sikker på at der ikke kommer nogle forhindringer. Det kræver lidt planlægning og koordinering, men der er intet bedre end overraske en man elsker med en anderledes og romantisk nytårstur, hvor I kan komme i det nye år sammen.

Sådan finder du den rette destination

Der findes utallige mange forskellige steder rundt i landet, som byder på masser af faciliteter til det perfekte romantisk nytårsophold. For at være sikker på at du vælger det rette sted, er det en god idé at vælge en destination, hvor I kan vælge imellem forskellige aktiviteter. Det kan måske virke lidt uoverskueligt, hvorfor du kan starte med at kigge her. Book et nytårsophold hvor I vil have adgang til forskellige aktiviteter, som I kan nyde i jeres nytårsdage.

Smykker – en klassisk og romantisk gave til kvinder

Kvinder elsker smykker, hvorfor du også kan forkæle din kone eller kæreste med et smukt smykke. At give smykker i gave er én meget betænksom måde, at vise din bedre halvdel at du elsker hende og tænker på hende. Der findes mange forskellige smykker, hvorfor det er vigtigt at du selvfølgelig kendes hendes stil eller du kan også prøve, at give hende noget anderledes, som hun ikke har i sit smykkeskrin. Måske kan det være at du kan finde et sæt ørering fra Julie Sandlau hvis øreringkollektion er præget af skønhed og elegance. Se det her og vælg en af de mange håndlavede øreringe til din hende du elsker.