DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Udenfor er sneen er begyndt at dale ned, og vinteren har i den grad meldt sin ankomst over det danske land. Sneen ser pæn ud, men for mange er det alligevel ensbetydende med, at en lille vinterdepression er lige om hjørnet.

Lys bringer glæde

Generelt er vinterhalvåret den tid på året, hvor der er mange der rammes af depressioner, og mange af disse skyldes, at vi får meget færre timers dagslys end vi plejer. Solen står senere op og den går tidligere ned. Har man et almindeligt fuldtidsjob er det ikke unormalt, at det er mørkt når man møder på arbejde og mørkt, når man får fri igen i december, hvor dagene er kortest.

Det betyder også, at man skal få det bedste ud af de timers dagslys man nu en gang har, og forsøge at få mere lys og flere farver ind i sit hjem.

Farver på væggene giver et frisk pust

Der er rigtig mange, der har malet mere eller mindre hele deres hjem hvidt, og dermed tror at de sørger for at der er lyst og indbydende i hjemmet. Dette er naturligvis ikke forkert, men vores øjne har rigtig godt af at se på kontraster og blive udsat for et farvespil, og derfor er det også en rigtig god ide at have nogle farver i hjemmet, der bryder med det hvide og stringente, hvilket flere og flere også har fået øjenene op for.

Spar tid og penge – mal én væg

Når man skal male, kan det være nærliggende at overveje, at male hele huset eller i hvert flere rum i den samme farve. Det er dog både hurtigere, billigere og nemmere at male en enkelt væg, hvilket også åbner nye muligheder.

Hvis man kun maler en enkelt væg, kan man nemlig bruge en meget kraftigere farve, end hvis man skulle male alle væggene, hvor man er nødt til at bruge en mindre iøjenfaldende farve.

Køber du eksempelvis Jotun maling (kan købes her) behøver det ikke koster dig meget mere end 500 kroner at få helt nyt liv til dine værelser – og det er god stil.