DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal jeres firmafest afholdes et fint sted, hvor du gerne vil have en strålende hud? Én ting er at være til fredagsbar på arbejdet. Når I skal ud et andet sted, så vil man typisk gerne gøre mere ud af det. Et sted som Hindsgavl slot arrangerer firmafester og her vil man gerne have at alt spiller. Vil du læse mere om firmafest på slottet, så kan du gøre det her.

Hvis du ikke er vant til at pleje din hud til daglig, så er det en god idé at starte her. Nemlig med at bruge rens, tonic, serum, creme, øjencreme morgen og aften. Ved du på forhånd, at du ikke får det gjort eller har du allerede styr på det, så kommer der her en guide til hvad du så kan gøre.

1 Tag make-up af – hver dag

Selvom du ikke får brugt rens, tonic, creme osv. både morgen og aften, så er det vigtigt, at du tager din make-up af hver eneste aften uden undtagelse. Det er første step til at få en flot og sund hud. Hvis du ikke gør dette, så får din hud og vipper aldrig et break fra make-up, hvilket den har brug for. Derudover kommer din nye make-up også til at lægge meget pænere, hvis der ikke er rester fra dagen før.

2 Brug masker

Der findes utallige masker du kan bruge. Hvis du ikke får brugt hele pleje rutinen, så er det en god idé som minimum at sørge for at bruge en maske 1-2 gange om ugen. Her er det klart at anbefale, at du bruger en dybderensende lermaske, så du får renset din hud i bunden. Dernæst er det at du bruger en fugtmaske efterfølgende. En anden form for rens som du også gerne skal bruge 1-2 gange om ugen er en skrub. Så får du nemlig fjernet alle dine døde hudceller. Produkterne er vigtige at bruge uanset om du har styr på din daglige rutine eller ej. Med disse produkterne er du et skridt nærmere en strålende hud til firmafesten.