DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har altid følt dig som en designer. Du lægger mærke til alle detaljer i dine veninders tøj — og dit eget, det er derfor du køber det — og du véd bare med dig selv, at det er den vej, du gerne vil gå. Men hvordan bliver du den designer, du altid har følt dig som? Svaret er ganske simpelt; du går i gang med at designe. Og det er faktisk slet ikke så svært, som man skulle tro.

Altså, hvis man har talent for det. Har du det, får du her et par gode råd, som du med fordel kan rette dig efter, hvis du vil debutere som designer. Godt nok ikke med catwalks og modeshows, men hvor du bruger din egen og venindernes krop som showcase for dine kreationer. Er du klar? Lad os så komme i gang.

Hent et program, hvor du kan designe i

Du skal finde et program, hvor du kan designe dine prints i. I denne artikel fokuserer vi nemlig udelukkende på print, så det er altså ikke dét at sy sit eget tøj, der er disciplinen her.

Du kan eksempelvis bruge Adobe Illustrator eller en gratis pendant som Gravit, der er gratis at hente, men (selvfølgelig) også indeholder nogle begrænsninger.

Skab et flot design og køb t-shirts

Når du har hente programmet, skal du lige lære det at kende. Når det er gjort, kan du begynde at designe dine print. Lav eventuelt et par stykker. Og køb nogle hvide t-shirts, som du påføre printet.

Print det ud

Når du er nået et resultat, som du er det på tide at få det printet ud. Men som du nok har regnet ud allerede, skal det ikke bare printes på almindeligt papir. Du skal i stedet købe nogle ‘printklistermærker’, som du kan printe ud på med kompatible patroner — du kan købe printerpatroner til HP her.

Printklistermærkerne kan du efterfølgende stryge på dine t-shirts, og nu kan du gå rundt i det eget print. Nemt, komfortabelt og dejligt.