DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Boheme-stilen er blevet mere og mere populær i de senere år, og måske er du faldet pladask for stilen og tænker nu over, hvordan du kan opnå boheme-looket. Hvis det er tilfældet, vil der her komme en kort forklaring af begrebet ”boheme”, og derefter tips til, hvordan du kan sammensætte din tøjstil.

Hvad er boheme?

Begrebet ”boheme” stammer fra Frankrig, og blev i sin tid anvendt omkring sigøjnere, som man mente kom fra Bøhmen. Senere er begrebet dog blevet brugt i en anden sammenhæng, hvor det beskriver mennesker, der levede et liv uden alt for mange bekymringer, og netop dette er stilen præget af.

Boheme-stilen

Boheme-stilen er kendt for at være romantisk og feminin og er ofte præget af blonder eller andre former for mønstre. Farverne er som regel meget naturlige, og du vil hurtigt finde ud af, at hvid, rosa, beige og grå er farver, der dominerer stilen. Derudover er boheme-stilen let at kombinere med andre stilarter. Det vil sige, at du sagtens kan sammensætte en bluse, der falder ind under boheme-stilen med dine yndlingsjeans. Det er nok også en af grundene til, at stilen er blevet så populær, som den er, da den netop er let at flette ind i garderoben.

Find en boheme-tøjforhandler

Hvis du gerne vil prøve boheme-stilen, kan du tage udgangspunkt i en forhandler såsom denne her. Når du køber dit tøj fra denne forhandler, vil du med garanti finde en masse stilsikre stykker tøj, der passer ind i boheme-garderoben. Ellers kan du ofte finde tøj, der passer til boheme-stilen i forskellige genbrugsbutikker. Her kan du altid finde en masse unikke stykker tøj. Hvis du vælger at gå i genbrugsbutikken, bør du sætte dig ind i, hvad det er du gerne vil have, inden du køber en masse, så du er sikker på, at du kommer hjem med brugbart tøj.

DEL
Tidligere artikelDen moderigtige hund
Næste artikelHvad er Økologisk tøj