DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi er endelig ved at kunne ane en ende på den kolde, mørke og lettere triste vinterperiode og er der noget bedre end at forny sin garderobe derefter? Ud med de mørke farver og tunge striktrøjer – ind med farver, mønstre og nederdele!

Det er dejligt at skifte ud i sin garderobe, men det kan også være svært, for uanset hvor meget vi gerne ville, er det altså lidt svært at få råd til hele butikken… Så hvordan vælger du, og hvad skal du gå efter? Vi giver dig her tips til netop dette, og lader derefter jagten være op til dig.

Find frem til formålet

Det første du bør tænke over er, hvad tøjet helt præcist skal bruges til – med andre ord: Hvilket formål skal tøjet have? Og er der noget specifikt, du mangler i din garderobe? Skriv det ned inden du går på indkøb – så er det også lettere at undgå unødvendige impulskøb. Hvis du for eksempel allerede nu ved, at du mangler en ny forårsjakke og et par sandaler til de lunere dage, er du allerede rigtig godt på vej. Det kan også være, at du mangler nyt sportstøj, så nytårsforsættet bliver lidt sjovere at holde. I så fald bør du gøre dig klart, hvad dit behov indenfor den genre er. Skal skoene være klar til udendørsaktiviteter, eller ønsker du dig et smart og sporty outfit? Du kan bl.a. finde masser af inspiration på www.h2o-sportswear.com.

Find frem til dine yndlingsbutikker

Der er ingen grund til at gå hele byen tynd, hvis du allerede har dine vante favoritbutikker, hvor ekspedienterne kender dig, og hvor du bare ved, at tøjet til lige netop DIG findes. Har du ikke en favoritbutik, så undersøg markedet! Udse dig et shoppingcenter, tjek op på hvilke butikker de har, og find derefter frem til hvor du ønsker at kigge ind. At shoppe ny forårsgarderobe skal være sjovt, men det kan hurtigt blive uoverskueligt, hvis du vader ind i den ene hipster-butik efter den anden, når alt du ønsker dig, bare er en blomstret tunika. Er du en af de smukke store piger? Så kan du ved en enkelt klik her se rigtig fedt tøj til lige netop dig.

Det kedelige, men nødvendige

Den del vi desværre nok ikke kommer udenom, er budgettet. Hvad end vi ville ønske, at dankortet aldrig kunne gå i minus, eller at tiger-butikken solgte lækkert tøj, så er det bare ikke rigtig sådan, virkeligheden er. Det bedste, du kan gøre, er derfor at lægge et budget, så du ved, hvor meget du har til rådighed at købe tøj for. Dit budget skal selvfølgelig også afspejle, hvad det er, du skal ud og have fat i. For hvis du ønsker dig en ny jakke, kommer du ikke så langt med 200 kr., vel? Ligeledes skal du i dine budgetovervejelser også huske at tænke på, om din store shoppetur er en halvårlig ting eller en månedsfornøjelse, for dette afgør for de fleste også beløbet.

God shoppelyst!