DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du og overvejer, hvordan du kan peppe udseendet lidt op? Måske har det været lidt for meget det samme i det sidste stykke tid, og det ville være rart at få et nyt look, som kunne gøre noget godt – både for hvordan du ser ud, og hvordan du ser på dig selv? Kom i gang hurtigt muligt.

Der er nemlig ingen grund til at spilde tiden, og det kan i langt de fleste tilfælde betale sig at gøre det, man virkelig føler for. Har du eksempelvis gået og tænkt på, at en ny frisure ville være sjov, og at det kunne være sjovt at prøve, så hop ud i det, før du fortryder og bliver bange for, hvad der kan ske. Håret kan som bekendt vokse ud igen, hvis det ikke lige er dig i længden.

Der kan også være rigtig mange andre nemme ting, som kan gøre en forskel for dig, som går op i dit udseende. Man behøver ikke være metroseksuel for at have god stil og smag, og lidt forfængelighed skader sjældent. Det kan nemlig også sagtens være med til at gøre en masse ved humøret.

Hvis vi føler os tilpasse med måden, vi ser ud, vil det også smitte af på humøret i rigtig mange tilfælde, og derfor er det da selvfølgelig en god idé at være glad for det, man ser i spejlet.

Sæt tøjet rigtigt

Tøjet er selvfølgelig vigtigt for udseendet, for det er med til at definere, hvad man gerne vil udstråle, og hvad man gerne vil fremhæve ved sig selv. Tænk over, hvordan du sætter dit tøj, så det netop fremhæver de gode sider ved dig. Måske har du meget korte ben, og du vil gerne have dem til at se længere ud. Så kan du måske gå med en høj talje, imens det kan være lige omvendt for det modsatte behov.

Se udvalget her.

Gør noget ekstra

Hvis du gerne vil gøre noget for dit udseende, så tænk over, hvordan du kan gøre lidt ekstra for dig selv. Brug fem minutter ekstra på at lægge din makeup, præcis som du gerne vil have det. Brug lidt tid på at sætte dit tøj rigtigt sammen, så det matcher helt perfekt. Og sæt håret, som du lige præcis havde tænkt dig, det skulle sidde.

Husk dog også, at du ikke altid behøver se perfekt og snorlige ud – det er ofte også charmerende, at det hele ikke sidder efter en bog.

Se mere om ph formula her.

Vær ikke tilfældig

Det betyder dog ikke, at du behøver være tilfældig med dit udseende. Det kan sagtens være tilfældet, om det ene eller det andet hår stritter, men du kan have gjort dig nogle overvejelser, så sammensætningen og helhedsindtrykket bestemt ikke virker tilfældigt. På den måde fremstår du også velovervejet omkring din stil – og du kan sagtens være afslappet og casual af den grund. Vær derfor aldrig bange for at gøre lidt ekstra ud af dig selv.