DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom badeværelset måske ikke er det rum, som man benytter mest og hvor man bruger flest timer, så er det stadig vigtigt at det er lækkert og indbydende, så man rent faktisk får lyst til at opholde sig der. Det er dog på mange måder også et af de sværeste rum at indrette. Der er nemlig mange ting man ikke rigtig kan gøre så meget ved. Typisk står toilettet hvor det står, og det samme gør brusenichen eller badekaret, det er altså begrænset hvad der er at gøre.

Skab lys og få et større badeværelse

Hvis du bor i byen er der en god chance for at du ikke har verden største badeværelse, og derfor gerne vil have det til at syne større end det er. Den bedste måde til at få en masse lys ind i rummet, da lys generelt får rum til at syne større end de er. Mørke farver og tunge skabe er derfor sjældent den bedste løsning i et lille badeværelse. Hvor meget lys der kommer ind, kan man sjældent gøre meget vel. Det handler derfor om at arbejde med det lys man nu har.

Glas skaber lys

Spejle kan få rum til at virke større end de er, og det kan glas også. Vælger du eksempelvis glasvitrine (som disse) til dine cremer, håndklæder osv, vil det give meget mere lys i rummet, end hvis vælger et traditionelt skab. Det kræver dog naturligvis lige mer af din ordenssans.

Få tingene væk fra gulvet

En anden måde at få rum til at virke større er ved fjerne alt fra gulvet, hvad der kan. Jo mere af gulvet man kan se, jo større virker rummet. Så vælg flere hylder og lignende og skab mere gulvplads. Vælger du en glasvitrine kan du selv gulvet, og selvom det reelt ikke giver mere plads på gulvet, ser det sådan ud, og rum og plads er i høj grad et spørgsmål og visuelle illusioner, når det kommer til små værelser.