DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er ikke nødvendigvis den bedste løsning at have alt dit tøj hængende i dit skab året rundt. Hvis du har meget tøj, kan det nemlig hurtigt blive meget svært at finde rundt i. Det er ikke særligt rart at have tøjkrise hver eneste morgen, fordi du ikke kan finde det stykke tøj, du har allermest lyst til at tage på. Derfor kan du med fordel overveje, om du ikke bør sortere din garderobe efter sæson. På den måde slipper du for at have dine sweatre og uldne tørklæder hængende, når det er 25 grader udenfor – du kan i stedet gå direkte til sommerkjolen.

 

Overvej opmagasinering

Der er dog stadig spørgsmålet om, hvad du skal gøre ved alt det tøj, der er uden for sæson. Det er trods alt det færreste, der har en masse ekstra kvadratmeter til opbevaring, og derfor kan du overveje at leje dit eget opbevaringsrum. Hvis du er i tvivl, så lej opbevaringsplads hos BOXIT, hvor der er masser af forskellige depotrum til rådighed. Der er masser af fordele ved at leje lagerplads, for dit tøj er nemt tilgængeligt, samtidig med at det ikke ligger og flyder i dit eget hjem.

 

Du kan gøre det samme med møbler

Ligesom du kan opmagasinere dit tøj i forskellige depotrum, kan du også benytte dig af møbelopbevaring. Dette er måske sær interessant, hvis du skal til at flytte og derfor har brug for lidt ekstra plads til alle dine ting. Det kan også gøre hele processen med at falde på plads et nyt sted noget mere rolig, fordi du ikke skal stresse over lynhurtigt at få pakket alle flyttekasserne ud. Når du har dine møbler opmagasineret, kan du hente dem, når du har brug for dem – og indtil da kan de sagtens passe sig selv på lageret, så de ikke