DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom det ikke er i soveværelset, vi bruger de fleste vågne timer, er det alligevel utrolig vigtigt, at det er et rum, vi elsker, føler os trygge i og har lyst til at opholde os i, inden vi døser væk til drømmeland. Det er desværre også ofte soveværelset, der bliver nedprioriteret – men det er både nemt, billigt og hurtigt at give soveværelset ekstra sjæl og charme, så rummet bliver ligeså attraktivt som hjemmets øvrige rum. Læs videre og få fire gode fifs til, hvordan soveværelset bliver hjemmets lækreste rum!

Bor du på få kvadratmeter?

Hvis du bor i en mindre lejlighed og muligvis ikke har et separat soveværelse, kan det være svært at skabe den helt rette stemning i en etværelseslejlighed. Du kan derfor med fordel investere i en sovesofa, som skaber den rette stemning henholdsvis om dagen og om aftenen. Der findes utallige sovesofaer i fede designs og lækre materialer, der kan kombinere både stue og soveværelse. Se udvalget af sovesofaer her, og gå på opdagelse i de mange forskellige modeller.

Sengetøj kan gøre en verden til forskel

Hvis du ikke er fan af sengetæpper, kan sengetøj i flotte prints vende dit soveværelse på hovedet – på den gode måde! Ydermere kan kvalitetssengetøj være radikalt anderledes at sove i, så din nattesøvn bliver bedre end før. Om du er til geometriske former, minimalistisk udtryk eller vilde prints, så kan du med garanti finde et sæt sengetøj, der matcher din personlige stil og hjemmets overordnede stil og design.

Hvide vægge – nej vel?

Det er ingen hemmelighed eller raketvidenskab, at en væg med en anden farve end hvid kan pifte ethvert rum op. Hvis du overvejer dette, skal du dog huske på, at soveværelset skal indbyde til ro og afslapning, hvorfor en skrigende rød væg ikke vil være at foretrække. Til gengæld kan en pastelfarve eller et roligt tapet med mønster gøre en verden til forskel. Det er både billigt, nemt og tager heldigvis heller ikke særlig lang tid. Du kan også eksperimentere med at male, hvad der skal forestille en sengegavl for enden af din seng. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Drop det store og tunge tøjskab

Det kan være nok så praktisk med et stort og dominerende skab i soveværelset, men det indbyder i den grad ikke til hygge, sjæl og charme. Sig farvel til det store tøjskab og tænk i mere kreative løsninger, hvor du kan opbevare dit tøj. Du kan eksempelvis købe et såkaldt ’åbent reolsystem’, hvor du pænt og flot kan opbevare dit tøj og dine accessories. Det kræver selvfølgelig, at du ikke er et stort rodehoved, da dit soveværelse da bare vil se beskidt, rodet og uorganiseret ud. Du kan også hænge dit tøj på tøjstativer, lavet af enten metalrør eller træsøjler, for at skabe en mere personlig og kreativ indretning. Der findes uendelige mange muligheder for at opbevare dit tøj – det er blot at gå i gang med at udforske dine muligheder.