DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu, hvor foråret snart er over os, og sommeren kommer snigende lige i hælene på foråret, er der mange af os, der har brug for at opdatere garderoben. Tøjet fra sidste år passer måske ikke længere, eller også har din tøjstil ændret sig markant nok til, at du synes, det er retfærdigt, at du investerer i et par nye klæder.

Kompatibelt tøj til både forår og sommer

Foråret varer dog tre måneder, før vi for alvor kan kalde det sommer og begynde at mærke sommerens varme strøg på vores hud, når vi træder udendørs. Begynder du allerede nu at købe nyt tøj til både forår og sommer, skal du dermed have det i tankerne, at det både skal passe til varme sommerdage og lidt køligere briser i foråret. Velvidende at sommeren sagtens kan bestå af samme vejr som foråret, er dette dog sandsynligvis ikke nogen udfordring for dig. Et eksempel på noget, der passer til begge årstider, er en maxi nederdel.

Hav sommerstemningen i tankerne

Sommeren er den lyseste årstid af alle fire, og humøret er ofte højt, fordi solen varmer, og der er langt færre begrænsninger for aktivitetsmuligheder end om vinteren. Det afspejler sig som regel også i det tøj, vi går i om sommeren, som står i vild kontrast til vinterens mode. Det er eksempelvis populært at klæde sig i pastelfarver, løse og tynde skjorter med blomsterprint, flagrende, fine kjoler eller shorts.

Når du kigger på tøj, bør du derfor huske at fokusere på dette og selvfølgelig mærke efter, om tøjet er noget, du reelt har lyst til at gå i. Du må desuden ikke glemme at tænke på sommeraftenerne, hvor aftensmaden indtages udendørs på terrassen, men man alligevel har brug for en cardigan eller trøje til at tage udenover, fordi solen er ved at gå ned og ikke varmer som om dagen.