DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uanset om dit kontor befinder sig derhjemme eller på arbejdspladsen, er det vigtigt, at det er indrettet således, at du kan koncentrere dig om dit arbejde. Hvis du ønsker at blive klogere på, hvordan du skal vælge at indrette dit kontor, er du kommet til det helt rigtige sted!

I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive præsenteret for en række tiltag, der kan være medvirkende til at tage dit kontor til nye højder.

Du kommer langt med det rigtige inventar

Et velfungerende hjemmekontor er et produkt af det inventar, der er til stede. Det er eksempelvis vigtigt, at du har den rigtige kontorstol, som du kan sidde ordentligt på. Kontorstolen skal hænge sammen med bordet, så du kan sidde – eller stå – på en måde, der er sund for din kropspositur. Udover dette kan det være, at du har behov for en opslagstavle, fodhængekøje eller noget helt tredje.

Lyssætningen betyder noget

Hvis du har mulighed for at få naturligt lys ind på dit kontor, skal du gøre det. Naturligt lys er sundt, og det giver noget mere liv til rummet. Det er dog på samme tid vigtigt, at du har en bordlampe, som du kan bruge, hvis du skal fokusere på et dokument, der ligger på bordet. En kombination af naturligt lys og kunstligt lys er at foretrække.

Du skal huske, at det er en arbejdsplads

Det handler om at skabe nogle rammer, der er gode at arbejde i. Det betyder, at for mange forstyrrende elementer kan blive et problem. I den sammenhæng skal du hele tiden minde dig selv om, at det er et kontor.

De forstyrrende elementer kan være medvirkende til at forstyrre dig, så du mister koncentrationen. Hvis ikke du har mulighed for at have et separat rum til kontoret, kan det anbefales at anskaffe sig en skærmvæg til at skærme kontoret af med.