DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du lige flyttet ind i et nyt hus eller har din nuværende bolig brug for en renovering? Og mangler du stadig inspiration til hvordan du indretter et hyggeligt og moderne værelse? Så er du det helt rigtige sted. Læs med her og få en masse inspiration.

Indretningen

Der tages udgangspunkt i indretningen i værelset og i ting som ikke koster alverdens. Ens værelse er et personligt sted og derfor skal det selvfølgelig være et sted man kan lide at være, da mange også tilbringer meget tid der. Derfor er det første råd at man netop gør sit værelse personligt. Man skal kunne se hvem der bor der. Dette kan man for eksempel gøre for at ved at have billedrammer med billeder af sig selv eller af sine venner og familier. Hvis man har et stort værelse, kan man eventuelt lave en hyggekrog. For at lave det behøver man ikke mange ting. Det er fint med to sækkestole, tæpper og eventuelt spil eller bøger.

Som nævnt tilbringer man masser af tid på sit værelse og derfor er det også vigtigt med en behagelig og funktionel seng. Takket være teknologien har vi en masse muligheder at vælge i mellem. Et godt valg vil være en elevationsseng. I sådan en seng kan man tilbringe hele dagen i. Man kan lave lektier i sengen, se Netflix, læse bøger og meget mere. Elevationssenge findes i mange forskellige prisklasser, så du skal nok finde en der passer til dit budget.

Hvis man vil have et mere moderne værelse, så er tøjstativer et must. Det var et af de største trends i 2019 og det fortsætter i 2020, hvilket er forståeligt. Det er en virkelig fed trend. Det giver meget mere liv i værelset og samtidig forbliver det stilet.

I sidste ende skal man huske på at man selv elsker sit værelse, da det trods alt er dig der skal være der.