DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nogle går bare i tøj, fordi de skal, og indretter deres bolig, fordi der ikke er meget ved et tomt hus. Andre bruger deres tøj og makeup som en kreativ måde at udtrykke deres personlighed, og indretter med farver og materialer, der fortæller noget om, hvem de er. Det er faktisk muligt at udtrykke din personlighed på den måde, og det kan du læse mere om, samt få nogle gode tips til her.

Tøj og makeup

Når det kommer til at fremvise hvem du er uden at snakke med nogen, er tøj og makeup helt klart en af de bedste måder at gøre det på. Der findes nogle forskellige stereotyper, der omhandler hvilke typer mennesker, der går i hvilket tøj. Dem kan du bruge til din fordel ved at tage tøj på, der matcher den stereotype, du gerne vil indpasse dig efter. Udover det er makeup en god måde at udtrykke dig selv kreativt på. Det kan bruges som et frirum og til at vise andre mennesker det talent, du råder over.

Bolig og indretning

Måske har du prøvet det før – du træder ind i et andet menneskes hjem, og du får med det samme en fornemmelse af, hvem indehaveren af boligen er for en person. Måske har det noget at gøre med, at de har billeder hængende på væggen, som de selv har malet, eller har pyntet boligen med hjemmelavet keramik. Det er sådanne ting, der virkelig får din personlighed til at skinne igennem i din bolig. Noget andet der kan bruges til at udtrykke dig selv i boligen, er de møbler, du har stående rundt omkring i boligen. Det kan være, at dine yndlingsfarver går igen, at der er indrettet med et materiale, du er helt vild med, alle at møbler fra din yndlingsdesigner præger flere af boligens rum.