DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren og varmen nærmer sig med hastige skridt. Det betyder, at du snart kan trække i sommertøjet og udskifte støvler og sneakers med sandaler. Især i de helt varme måneder er det en fantastisk følelse at gå rundt i sandaler, der giver luft til fødderne. De er ligeledes fast inventar i mange kvinders kuffert, når turen går sydpå. Læs med og få inspiration til dit næste køb af damesandaler.

 

Til fest og til hverdag

Mange kvinder skelner mellem fest- og hverdagssko. Sandalerne kan og bliver flittigt brugt til begge dele. Den flade sandal kan du sagtens gå rundt i på arbejdet og kan både passe til bukser, nederdel og kjole. I denne henseende kan det være godt at købe et par hverdagssandaler i brun, sort eller hvid, da de så vil passe til alt, du sætter dem sammen med. Når du så skal til fest, kan du finde sandalerne med hæl frem. Her kan du også være mere vovet med farverne, da sandalerne på denne måde kan pifte dit look op. Det kunne eksempelvis være et par blå eller orange sandaler sat sammen med en sort eller hvid kjole.

 

Nyttige til de længere udflugter

Sandaler kan være et gavnligt valg, hvis du skal på en længere gåtur i det varme vejr. Her er det dog ekstra vigtigt, at sandalen sidder ordentligt på foden og støtter rigtigt. I mange tilfælde vil det være en god idé at vælge et par sandaler med spænde bagpå eller hælkappe. Det er også vigtigt, at sandalen sidder godt og fast over din vrist, så du ikke kommer til at svuppe rundt i dine sandaler. Derfor skal du undgå at tage klipklapperne med på en længere tur, da de kan give dig smertefulde vabler mellem tæerne, samtidig med at de øger risikoen for at vride om, da de ikke støtter foden.