DEL
Se godt ud i den kolde vinter

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når det er koldt udenfor, får vi lyst til at blive indendørs under vores varme dyne, med en varm kop te eller kakao. Det kan være svært at finde motivationen til at bevæge sig udenfor, men med den rigtige påklædning kan det blive lidt sjovere. Nøglen til en praktisk men moderne påklædning når du skal bevæge dig udenfor, er ved at vælge lag-på-lag. For at kunne holde varmen udenfor, kræver det ofte meget varmt tøj, men når du kommer indenfor igen, bliver det ofte alt for varmt. Derfor kan du med fordel have flere lag på, som du let kan tage af eller på, alt efter temperaturen.

Hold fødderne varme

Noget af det vigtigste når du skal holde varmen på hele kroppen er, at fødderne holdes varme og veltilpasse. Hvis du både ønsker at se smart ud og holde dine fødder varme, er de lækre bamsestøvler et oplagt valg. Bamsestøvler fås i mange forskellige modeller og farver, så du kan få lige netop dem, der passer til dit ønskede vinterlook. Bamsestøvlerne har et varmt og lækkert for, som sikrer, at dine fødder holdes varme. Hvis du ønsker et råt look, fås bamsestøvlerne med seje nitter, eller hvis du er mere til det feminine og luksuriøse, kan du vælge et par røde bamsestøvler med flot faux fur i kanten. Begge slags bamsestøvler kan købes lige her. Hvis du er på udkig efter et par sko som holder dine fødder varme indendørs, er bamsestøvlerne også et godt valg. De lækre og varme støvler kan let bruges indendørs og er perfekte at stikke fødderne i på en kold vintermorgen.

Hold varmen med flere lag

Hvis du vil holde varmen når du er udendørs, men samtidig vil se smart ud, kan du gøre dette ved at have flere lag tøj på. Som dit inderste lag kan du have en flot blondetop eller lignende på, så du altid ser godt ud, når du er inde i varmen. Hvis det er lidt køligt indenfor, kan du med fordel have en flot langærmet bluse på udenover din top, så du er sikret varmen. Hvis det er ekstra koldt, eller du mangler et ekstra lag under din jakke, er en cardigan et sikkert hit. Du kan både få lange og korte cardigans i forskellige materialer, alt efter hvad dine behov er. Som dit yderste lag kan du tage en flot frakke med pels på, eller en mere praktisk parka, som kan sikre, at du ser smart ud, men samtidig kan holde varmen i den kolde vinter.