DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vejret begynder at ligne forår, da sneen er smeltet og folk har lagt deres vinterjakker på knagen. Det betyder, at sommeren nærmer sig, og det er tid for skolernes sommerferie. Mange familier bruger denne tid til at rejse, men det er også højsæson for indbrud. Derfor skal man huske at sikre sit hjem, inden man rejser afsted. Det kan man gøre ved at installere et alarmsystem, låse alle vinduer og døre, og sørge for at lyset er tændt, når man er væk. Det kan også være en god ide at bede en ven eller nabo om at holde øje med huset, mens man er væk.

Få et sikkert hjem med en alarm

Der er et tydeligt link mellem huse uden alarmer og huse, der bliver brudt ind. Alarmer er ikke kun effektive, når der forsøges indbrud, men de holder også tyvene væk. Tyvene ønsker ikke at tage risikoen for at bryde ind i et hjem med en alarm. Det kan derfor betale sig at kontakte en lokal låsesmed og få dem til at installere en alarm. Hvis du bor i nærheden af hovedstaden, kan du f.eks. bruge Delocks+ i Hvidovre. De har et stort udvalg af alarmer og låsesystemer, der passer til ethvert hjem. Hvis du skal ud at rejse, er det en god ide at få en gennemgang af dine låse og alarmer. Det er en god måde at sikre, at dit hjem er godt beskyttet, mens du er væk. Det kan du gøre ved at kontakte en lokal låsesmed. De kan gennemgå dine låse og alarmer og sikre, at de er i orden og fungerer, som de skal. De kan også give dig gode råd om, hvordan du bedst beskytter dit hjem, mens du er væk. Det er en god måde at sikre, at du kan nyde din ferie uden bekymringer.

Tal med dine naboer og få hjemmet til at se beboet ud

Tyvene vil naturligvis ikke bryde ind i et hus, hvor der er nogen hjemme, da dette kan føre til problemer. Derfor kan man sørge for at få hjemmet til at ligne i er hjemme, imens i er væk, fx ved at parkere en bil i indkørslen eller have gardinerne rullet op og lade lyset være tændt i stuen – dog ikke for meget tændt, da i skal tænke på strømregningen. Når man skal på ferie, så er det en god idé at lave en aftale med naboen, hvor de skal fjerne ens post og reklamer fra postkassen og holde et vågent øje med ens hus. De kan evt. gå en runde hver aften og se tingene igennem. Det er oftest den løsning, som sikre dit hus, når du skal på skiferie i 2023 vintersæsonen.