DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommerferien bruger mange på at bygge om, bygge til og bygge ud. Det er her de fleste har tid og overskud, og for mange er det en erstatning for årets ferie – eller noget at glæde sig til at komme hjem til efter ferien.

Kunne du også godt tænke dig forandring i din bolig, men har du svært ved at tænke kreativt, og virker ombygning som en lidt for stor mundfuld, så er det her, du skal læse med for at få et godt tip eller to. Der er frit valg på alle hylder, og du tager selvfølgelig bare det, du kan bruge.

Lækre løsninger

Består din opbevaringsplads af et par proppede bed rollers under sengen, eller skjuler du alt dit rod bag et forhæng et sted i huset, så er det måske på tide at finde en anden løsning. Forhænget kan eventuelt erstattes af et indbygget skab, og i stedet for bed rollers, kan du få bygget en sengeramme med indbygget opbevaring.

Roder det på børnenes værelser, og mangler de gulvplads, kan du med fordel bygge en forhøjet seng, hvor der er plads til legehjørne eller opbevaring under. Hvis du selv har mod på det, så er der mange gode guides at hente på nettet. Hyr et professionelt tømrerfirma til opgaven, hvis du hellere vil lægge din tid og energi andetsteds.

Maling kan gøre meget

Er dit hjem egentlig indrettet, som du godt kunne tænke dig, men mangler der farver, så behøver du ikke nødvendigvis kun løse problemet med et par farvede sofapuder. Maling – enten af vægge eller af møbler – kan virkelig gøre meget for et rum. Mange er bange for at kaste sig ud i det, fordi det virker som en lidt for permanent løsning. Men det kan snildt males over, eller dækkes med tapet.

Ryk rundt

Det virker måske banalt, men noget så simpelt som at rykke rundt på møblerne, kan føles som en stor forandring. Ved at rykke rundt indimellem skaber du nemlig nyt liv i hjemmet, og måske ender du med at finde den helt optimale placering til alle møblerne, og kan derfor endelig få hængt de sidste billeder op på væggene.

Når du rykker rundt, sørger du også samtidig for, at du ikke kun slider halvdelen af gulvet ned, men gør det nogenlunde jævnt, og det kan være en fordel, hvis du på et tidspunkt skal sælge boligen.