DEL
wellness-massage

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi går en kold men smuk årstid i møde, og det er her at naturen for alvor viser sin smukke side. I slutningen af året er feriedagene en mangelvare og hverdagen med arbejde og familie går sin gang. Er du en af dem som kan kende til ovenstående, og synes at det er lidt hårdt at komme i gang igen efter et par sommermåneder med fri? Så læs med her, vi giver et par råd til hvordan man kan få slappet af i fashionable omgivelser og nyde hinandens selskab. Læs med her.

Et hyggeligt slotsophold

Er du i forhold eller har en god ven/veninde og gerne vil forkæles lid, bør I overveje at tage på et weekendsophold. Rundt omkring i Danmark ligger der mange spændende hoteller og slotte, som sætter rammerne om en weekend fyldt med ro og fordybelse. Her er det muligt at nyde den idylliske natur, den gode mad og de helt fantastiske omgivelser. Hindsgavl slot er en at de steder som tilbyder slotsophold, i meget flotte omgivelser, hvor der mulighed for at nyde hinanden.

Eller hvad med et afslappende kurophold

Kurbad og massage er normalt noget som hører til en mere luksuriøs livsstil. Men en weekendtur eller en enkelt overnatning på et kurophold, er ikke nødvendigvis noget som behøver en at koste en bondegård. På netop et kurophold eller wellness ophold er tempoet sat helt ned, og I kan bruge weekenden på afslappende aktiviteter, hvor kropslig velvære er sat i fokus. En af fordelene ved et kurophold er, at I kan nøjes med at være der en enkelt dag, hvis I ikke kan tage en hel weekend ud af kalenderen. Hvis I kun tilbringer en enkelt dag på kurstedet, vil I med garanti gå derfra med en fantastisk og afslappende følelse i jeres kroppe, og vil være klar til arbejdet med en masse energi.