DEL
Negle

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For de fleste – især unge mennesker – er der ikke plads i budgettet til altid at få ordnet negle på en professionel negleklinik. Heldigvis er det i de seneste år blevet mere og mere normalt at købe en UV-lampe og selv ordne neglene derhjemme. For de fleste tager det dog flere timer, og når man kun gør det en gang imellem, bliver man aldrig lige så rutineret som en rigtig negletekniker.

En helt ny type neglelak

Nu er mange kosmetikfirmaer derfor begyndt at lave lakker, der har samme egenskaber som gellack, men som tørrer ligesom en almindelig lak. Et par af serierne er Sally Hansens Miracle Gel og CND Vinylux, som begge hærdes af solens UV-lys. Du skal bare påføre to lag lak og et lag top coat, så er din manicure perfekt i flere dage – og ofte tørrer lakkerne på under ti minutter, så du undgår at skade lakeringen, inden den hærder ordentligt.

Med denne type kombinerede lakker får du altså en markant bedre lakering end almindelig neglelak, men uden at bruge ekstra tid. Dét er noget, vi kvinder har savnet i mange år.

Forlæng levetiden

Som med alle andre neglelakker, er det dog helt afgørende for holdbarheden, at du plejer dine negle ordentligt inden lakeringen. Ligegyldigt hvilken type lak du bruger, bliver resultatet aldrig helt godt, hvis dine negle er tørre og skadede, så her kan du virkelig hente nogle ekstra skadefri dage. Sørg for at bruge en god olie på dine negle hver aften, så de altid er fugtede og smidige, og skub dine neglebånd ned eller fjern dem helt. Tørre og genstridige neglebånd er nemlig ikke særligt pæne, og de gør din lakering ujævn i bunden af neglen.

Når du skal til at lægge lakken, skal du dog sørge for, at neglen er helt ren og fri for olie, så tør den af med form for rensemiddel eller neglelakfjerner – gerne acetonebaseret, så du får det hele med.