DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når man bor i Danmark, kan det være en god idé at have en stor og alsidig garderobe med tøj, der passer til lidt af hvert. Eksempelvis skal man være forberedt på regn, sol, blæst, sne, slud og koldt vejr, og derfor skal man også have mange forskellige jakker, støvler og basistøj i garderoben. Med tiden kan man dog hurtigt få en stor og uoverskuelig garderobe, og man kan derfor have en tendens til at smide gammelt tøj ind bagerst i skabet. Engang imellem kan det være en god idé at rydde ud i garderoben, så du kan sikre, at du ikke kommer til at købe for meget nyt tøj, hvis du i forvejen har noget, der ligner. Læs med herunder hvis du mangler inspiration til, hvordan du får ryddet ud i garderben om sommeren.

Brug sommerferien nyttigt

Mange har en lang sommerferie, og typisk rejser man kun 1-2 uger, hvis man overhovedet rejser. Har man 4-6 ugers ferie, kan man hurtigt komme til at smide sig på sofaen foran fjernsynet, og det er hverken praktisk, nyttigt eller sundt. Eksempelvis kan du bruge sommeren på at rydde ud i din garderobe, så du kan blive klogere på, hvad du egentligt har i skabet. På den måde kan du få smidt gammelt tøj ud, som måske er slidt eller for småt, mens du samtidigt skaber plads til nyt tøj. Nyt tøj kan nemlig også skabe glæde i en travl hverdag, når ferien er ovre.

Køb tøj på tilbud

Når man har ryddet ud i skabet, har man pludseligt meget plads til mere tøj, og derfor kan det være fristende at gå ud og købe en masse hurtigt. Dog kan det være en fordel at vente på tilbud, og få et overblik over nedtællingen til Black Friday via Black Friday counters oversigt.