DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren står for døren, og det kolde forår er efterhånden ved at fortage. Det betyder, at man skifter garderoben ud, og i stedet for de tykke striktrøjer tager man en frisk polo eller tynd skjorte frem. For dig personligt er der i forbindelse med sommerens blomstring to centrale elementer, man skal være opmærksom på, når man gør sig selv klar til sommerens varme ’udfordringer’. Og her er der selvfølgelig tale om at klargøre haven og indrette sin garderobe.

Haven skal være studset og havemøblerne skinnende rene

Når sommeren banker på, er noget af det første, man hungrer efter, at komme ud i haven. Der er et eller andet ved at drikke sin kaffe eller grille i haven, og denne helt specielle følelse er længe ventet, når solstrålerne endelig skinner gennem de hvide skyer, som har gemt sommeren væk hele vinterhalvåret. For mange forbindes sommerlig havehygge nemlig med en mere glædelig fællesaktivitet, som på en eller anden måde ikke kan findes om vinteren. Et klassisk eksempel på, hvordan haven kan nyde på en helt fantastisk måde, er ved at plante en hyggebænk et ellers ikke så besøgt sted i haven. Eksempelvis i køkkenhaven. Her er der mulighed for at slappe af med armen om sin partner uden at skulle bekymre sig om dagligdagens mange strabadser. Du kan finde havebænke her, hvor udvalget er stort og prægende, og hvor man helt sikkert kan finde lige netop den bænk, som kan tildele haven noget helt specielt til sommer.

Garderoben skal selvfølgelig være opdateret

Selvom haven er vigtig i og med, at den står for skud som ’opholdsrum’ for en hel sommer, er det dog også vigtigt, at man har den helt rigtige garderobe klar, når man skal boltre sig i sommerens varme og solens stråler. Derfor bør man, inden sommeren for alvor banker døren ind, opdatere sin garderobe, så man ikke er helt på bar bund den dag, det bliver for varmt at tage en striktrøje på, når man går på arbejde. En sommergarderobe kan opstilles på mange forskellige måder, men da året skriver 2017, skal man dog være tilbageholden med bare at vælge det første og det bedste. For det første er det i år blevet hot som pige at vælge den fine korte kjole. Hermed har man mulighed for at fremvise sin feminine side, og samtidig er den korte kjole noget af det mest behagelige at have på, når man bevæger sig rundt i sommervarmen.

Når man vælger tøj som kvinde, er det nogle gange svært at vide, hvad der egentlig er ’in’, og hvad der et yt. Her er der dog hjælp at hente, og man kan ved at undersøge nyheder på de enkelte webshops hurtigt få en idé om, hvad der er specielt nyt i år. Det tager ikke lang tid, og man får til gengæld et overblik, ud fra hvilket man sagtens kan vælge et outfit, der er både smart, stilrent, og som får dine veninder til at blegne, som gik de i gamle laser. Er du nysgerrig? Se her.