DEL
mobiler med fashion

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

2017 byder en masse spændende mobiltelefoner. Det er ingen hemmelighed at både Apple og Samsung kommer med deres version 8, af deres topmodeller, henholdsvis iPhone 8 og Samsung S8. Derudover kommer der en masse andre nyheder, og der går rygter om en gammel kending kommer tilbage på banen. Vi tager et kig på hvad det kommende år bringer af mobilnyheder.

Vi lægger ud med en gammel kending på mobilmarkedet, nemlig Nokia, som tilbage i 0’erne var markedsleder på mobilmarkedet. Deres succesfulde modeller som Nokia 3310 og 8210, blev solgt i massevis, og var en kæmpe succes på daværende tidspunkt. Senere da smartphonen for alvor tog sit indtog, startede Nokia et samarbejde med microsoft, og benyttede deres styresystem. Nokias Lumia serie var deres bud på konkurrent til både iPhone og Samsung, men kom aldrig til at nærme sig disse. Nokia har nu annonceret at de har taget Android styresystemet til sig, og at vi i 2017 kan forvente flere Nokia modeller med Googles Android styresystem.

iPhone 8 og Samsung Galaxy S8

Samsung har i slut 2016 snakket om at lancere deres Galaxy S8, pga. deres katastrofe omtale med deres note model, som kunne bryde i brand. Men de har holdt hovederne kolde, og venter med at præsentere deres nye topmobil under messen i Barcelona, også kaldet MWC17, som finder sted d. 27/2-2/3.

iPhone 8 kommer uden tvivl i 2017, men Apple er som altid hemmelighedsfulde omkring offentliggørelsen af deres forskellige events. De har dog, med stor overraskelse, allerede nu offentliggjort deres kommende Keynote, som finder sted d. 12. Juni. Vi skal dog ikke forvente at det er der deres iPhone 8 bliver offentliggjort, det sker nok først til efteråret.

Det kan være en jungle at følge med i hvad der sker på mobilmarkedet, men her kan du holde dig opdateret med en guide til de bedste mobilpriser og tilbud på telefoner på markedet.