DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Listen over danske forhandlere af makeup og hudpleje er kilometerlang, men det er ingen hemmelighed, at udvalget og prisniveauet kan variere meget. Du finder ikke nødvendigvis det bedste udvalg og de bedste priser ved at besøge en lokal skønhedsforretning. Start i stedet med at undersøge udvalget og priserne på nettet, før du foretager dig andet.

Blossom forhandler alt inden for skønhedsprodukter

Blossom.dk kan meget vel blive din nye yndlingsforhandler af skønhedsprodukter. Forhandleren præsenterer dig nemlig for en verden af kvalitetsprodukter fra store og anerkendte skønhedsmærker. Besøger du deres skønhedskategori, så vil du finde et prangende udvalg af pudder, foundation, læbestift, parfume og meget mere.

Blossom.dk fører en håndfuld populære mærker, hvor bl.a. Tromborg og Meraki er repræsenteret. Der er vel at bemærke tale om producenter, som aldrig går på kompromis med hverken kvalitet, sundhed eller miljø.

Tromborg fortjener at få lidt flere ord med på vejen, da dette danske skønhedsbrand har gjort sig positivt bemærket de seneste år. Tromborg og teamet bag har blandt mange andre udmærkelser formået at skabe produkter, der modvirker hudens tegn på aldring. Den viden vil i høj grad komme dig til gode, hvis du drømmer om at bevare dit unge udseende. Man kan ikke løbe fra sin alder, men der er vel ingen grund til at se ældre ud end højst nødvendigt.

Er du kvalitetsbevidst, og vil du gerne gøre en god handel på makeup og hudpleje fra et af de førende brands, så shop produkter fra Tromborg her.

Køb stort ind og spar fragten

Du skal under normale omstændigheder betale et mindre fragtgebyr, når du bestiller varer på nettet, men det er faktisk muligt at spare fragten hos flere forhandlere. Blossom.dk belønner dig med fri fragt, hvis du køber stort ind. Det kan derfor godt betale sig at købe alle uundværlige produkter til ansigt og hud på én webshop i stedet for at fordele ordrerne på flere webshops.

Har du gjort et fejlkøb, eller ønsker du af andre grunde at returnere de bestilte varer, så står det dig frit for at benytte dig af den obligatoriske returret. Du har nemlig 14 dages returret, når du handler på nettet, uanset hvilken forhandler du vælger. Du kan som forbruger selv bestemme, om du vil bytte varerne, eller om du vil have refunderet din ordre.

Vil du gerne kvitte fragten, men er dit ordrebeløb ikke tilstrækkeligt højt, så kan du spørge en veninde, om hun skal have noget med. Det er både praktisk og økonomisk besparende at gå sammen om én bestilling.