DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Facaderenovering handler ikke kun om at have en fin og indbydende facade. Det handler faktisk også om at spare penge. Jo tættere din mur er, jo mindre varme slipper der ud, så simpelt er det faktisk. Beslutter du dig for kun at få en facaderenovering, har du allerede sparet mange penge. Men hvis du beslutter dig for en renovering af alt murværk, ja så er der endnu flere penge at spare. Kontakt Murermester Johnni Madsen og Søn ApS og få et rigtig godt tilbud på facaderenovering.

Hvad der er sparet er rent faktisk tjent

En udgift kan altid vejes op imod det den er værd på sigt. I det her tilfælde, hvor det handler om facaderenovering handler det altså om at se den udgift der er lige nu og her, i forhold til den besparelse der er på sigt. I dette tilfælde handler det om de meget høje energipriser, som vi alle sammen lider under. Hvis de på nogen måde kan bringes ned, bare lidt, så er det med at slå til, lige med det samme. Der er ikke noget der tyder på at priserne på energi, falder lige foreløbigt. Tvært imod spås det at vi endnu ikke har set toppen af bjerget.

Andre fordele ved facaderenovering

Facaden er husets forside og det din gæst ser som det første. Ser din gæst en forvitret facade med revner og sprækker, så giver det et træls og sølle indtryk. En god facaderenovering giver et helt andet udtryk. Din gæst møder et smukt og velholdt hus, som signalere at her bor ordentlige mennesker, med styr på deres økonomi.

Facaderenovering fordi det forøger husets pris

Al vedligehold på dit hus er godt og gavnligt. Facaderenovering er ingen undtagelse. Nyt tag, nye vinduer, ny hoveddør, alt hvad du kan finde på af tiltag som både gør dit hus mere energirigtigt, forøger samtidig værdien af dit hus. Det er aldrig spild af penge, at passe godt på de ting af virkelig værdi, som vi ejer.

Som husejer går du nok ikke dagligt og tænker på prisen på dit hus, men faktisk er det en god ide, ind imellem at stoppe lidt penge ind i murværket. Det er penge som du med garanti, får tilbage, den dag du påtænker at sælge dit hus.

Derfor er facaderenovering både en god ide, lige nu og her, menm absolut også en god ide, langt ud i fremtiden.