DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Moden er cyklisk, og det er stuk og vægpaneler et godt eksempel på. her kan du læse mere om, hvordan stuk og vægpaneler er blevt moderne igen, og hvordan vi er på vej længere og længere væk fra minimalismen. 

Giv rummet sjæl

Når man indretter med stuk og vægpaneler, så er det noget, der bidrager til at give rummet sjæl. Det giver en følelse – både af herskabelighed og hjemmehygge. det er fordi vores ide om et hjem, gerne er forholdsvis gammeldags, selv med en moderne indretning.

Vi har i lang tid været meget indhyllet i en form for minimalisme, der helt har ekskluderet udsmykning som stuk og paneler. Det er i færd ved at ændre sig, og nu er det på tide at omfavne det gammeldagse og lidt opulente igen. Farver og teksturer, er på vej tilbage. Vi indretter med tunge gardiner, veloursofaer og møbler – der repræsenterer os selv.

De hvide vægge er blevet et lærred, som vi kan bruge til at udforske vores personlige stil, i en helt anden grad end tidligere. Der findes ufatteligt mange typer stuk at vælge mellem, så du kan finde lige præcis det design, der passer til dine behov og dine præferencer. Derfor kan du nemt finde det du leder efter på https://www.stukeksperten.dk.

Personlig stil

Det hele handler om personlig stil. Når man kommer ind i rummet, så skal det sige noget om, hvem der bor der. Hvis du er til det klassiske, så kan stuk og vægpaneler, bidrage til at give et snev af dette element, også hvis du bor i en nyere bolig.

Gå inn på https://www.stukeksperten.dk/vaegpaneler og find de perfekte vægpaneler. Nu skal vi fylde væggerne med tekstur, og vægpaneler giver en flot tekstur og sammenhæng til din bolig. Det samme gør radiatorskjulere, så du kan få lige præcis det udtryk, som du ønsker.