DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når folk skal vælge imellem hvad der skal klæde deres vægge, så falder valget ofte imellem normal maling eller et tapet. Det har været meget forskelligt, hvad der har været moderne, men nu er tapetet bestemt på vej til at overtage tronen. I dag er det nemlig smart at kunne gøre mange forskellige ting med sine vægge, og det kan tapeter. Med tapeter har man valget mellem uendeligt mange ting. Alt hvad der kan animeres, tegnes, males eller fotograferes kan jo i princippet være på et tapet. Netop derfor passer tapetet jo netop i alle rum, uanset om der er tale om børneværelset eller kontoret. Find det tapet som passer din stil her.

Det stilrene og minimalistiske tapet

Selvom man har valgt tapetet, kan man sagtens vælge det simple og stilrene valg. Tapetet er naturligvis oplagt til mønstre og motiver, da man jo ikke behøver at dem malet, men et simpelt tapet er bestemt også et hit. Om det så skal være helt hvidt, sort eller have horisontale striber, så er tapetet en fremragende løsning. Desuden kan tapet tilføje en masse dimensioner som malingen ikke altid kan. Der findes forskellige overflader til tapetet, så det ikke bare føles glat, men giver det en helt anden dimension.

Det kreative og sjove tapet på børneværelset

Tapetet kommer nu mest til sin ret, når man virkelig kan behandle det som et tomt lærred. Dette kan man virkelig, når det skal finde sted på børneværelset. Her kan tapetet forestille alt lige fra Disney universer til deres yndlings action helte.

Det eventyrlige tapet som skaber rum

Tapeter kan også bruges til at skabe den udsigt man altid har drømt om. Der findes mange tapeter som giver en muligheden for at have New York eller den afrikanske savanne i ens egen stue. På den måde har man altid noget at kigge på, og rummet kan gå fra at være indelukket og kedeligt til at være rummeligt og smukt.