DEL
Tidløse designs til dit hjem

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Selvom det meste af dagen bliver brugt i solen for tiden, så er det også højsæson for husfornyelse. Så snart der ruller lidt ekstra overskud ind på den mentale konto, er det nemlig fristende at tage et ekstra kritisk kig på, hvordan hjemmet har formet sig i det seneste år. Mange af os oplever nemlig, at den ene uge tager den anden, og vi får ikke rigtig taget stilling til hjemmet. Derfor får du her et par tips til lækre, tidløse designs, som genopliver dit hjem.

Eames’ klassiske stil

De lækre stole fra Eames går aldrig af mode, og de passer særligt godt ind i den skandinaviske stil. Hvis du som mange andre har valgt at investere i et stort spisebord, som gør væsen af sig, vil stolene fra Eames især passe godt ind. De danner et perfekt modspil til det flade bord, og de ”forsvinder” ikke.

Samtidig har Eames’ stole en lav ryg, som holder tyngdepunktet nede, og skaber et let udtryk i hjemmet. Højryggede stole kan nemlig ofte blive for bastante og fylde for meget i rummet.

Lampe fra Verner Panton

Verner Pantons karakteristiske runde former passer perfekt til danske hjem. De flotte lamper bryder de helt rene linjer, som mange hjem er bygget op omkring. Samtidig har lamperne et så enkelt design, at de bevarer det stilede udtryk og matcher de fleste indretninger.

Om du vælger en farvet eller hvid version er helt op til dig og dit hjem. Ofte vil et modspil til resten af indretningen fungere godt, men der kan også være fordele ved at passe ind mellem de andre elementer. Det afhænger også af, hvilken type lampe, du vælger, og hvor i rummet du placerer den.

Vi håber, du har fået lidt inspiration til at forny hjemmet og lade sommeren flytte ind med disse tidløse klassikere.