DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

#1 – Få penge til et køb/leje

Det er rigtigt. Køb eller leas den bil, du elsker, og få penge tilbage. Der er føderale, statslige og lokale incitamenter til at nedbringe omkostningerne ved køb eller leasing af en elbil (og nogle gange gode leasingtilbud!). Her er nogle få højdepunkter – find dem alle i søgningen efter incitamenter.

Rabatprojekt for rene køretøjer (Clean Vehicle Rebate Project (CVRP))

Giver rabatbesparelser direkte til købere og leasingtagere af berettigede elbiler. Ansøgere med lav til moderat husstandsindkomst er berettiget til større rabatter.

#2 – Spar på brændstof- og vedligeholdelsesomkostningerne

Kør, hvor du vil, til en brøkdel af omkostningerne.

Brændstofomkostninger

Opladning af elbiler koster ca. halvdelen af prisen for at drive en standard benzinbil for at køre den samme distance. De fleste bilister oplader deres elbiler natten over derhjemme og vågner op med en fuld opladning. Med den stigende tilgængelighed af opladningsstationer på arbejdspladser og offentlige opladningsstationer er du aldrig langt fra en opladning. Tjek, om der er offentlige opladningsstationer ved hjælp af apps eller onlinekort. De fleste brintbrændselscellebiler har en nuværende ekstra bonus i form af gratis brændstof i tre år, som brintbilproducenterne tilbyder. Få mere at vide om tankning af brint.

Omkostninger til vedligeholdelse

Elektromotorer har langt færre bevægelige dele og kræver aldrig olieskift, nye tændrør eller brændstoffiltre. Regenerativ bremsning forlænger også levetiden for bremseklodserne ved at bruge elmotoren til at bremse bilen. Dette giver typisk lavere samlede vedligeholdelsesomkostninger og øgede besparelser. Vores oversigt over elbiler går i dybden med de forskellige fordele ved de forskellige typer elbiler. Sænker omkostningerne og køb et transportabel ladekabel her.

Nytteforbrugspriser

Mange elforsyningsvirksomheder tilbyder særlige time-of-use-takster, der varierer på grundlag af det tidspunkt på dagen, hvor energien bruges. Takster uden for spidsbelastningsperioder giver meget lavere opladningsomkostninger, og elbiler kan programmeres til at lade op, når du ønsker det. Ved at kombinere disse lavere priser med den enkle opladning af elbiler kan du opnå store brændstofbesparelser. Læs chaufførernes anmeldelser for at finde ud af, hvad nuværende chauffører elsker ved deres biler.

#4 – Få mere sjov med højere ydeevne

Elbiler er ganske enkelt sjove at køre – med hurtig acceleration og misundelsesværdige præstationer. I modsætning til benzindrevne biler producerer elmotorer det maksimale drejningsmoment fra stilstand uden den opbygning, som benzinmotorer kræver for at nå maksimal effekt.

Elbiler har også en fantastisk køreegenskaber. Da batteripakken er placeret i midten af de fleste elbiler, sænker den bilens tyngdepunkt, hvilket giver en overlegen vægtfordeling og stabilitet samt forbedret kurvekørsel, der minimerer risikoen for at vælte.

Med mere end 45 elbilsmodeller i mange størrelser og karrosseriformer, fra to-dørs coupéer til en minivan med syv passagerer, er der en elbil til enhver smag.

#5 – Ryd op på planeten Jorden

Med elbiler reducerer du smogforureningen omkring dig lige nu og reducerer drivhusgasser for at beskytte mennesker og planeten i mange år fremover. Fremtidige generationer vil takke dig.

Miljø- og sundhedsfordele

I fuldt elektrisk drift producerer en elbil ingen udstødningsemissioner, hvilket reducerer smog- og drivhusgasemissionerne dramatisk, selv når man tager elproduktion med i betragtning.

Renere biler betyder renere luft og bedre sundhed. Omkring 93 % af californierne bor i områder, der ikke opfylder de føderale eller statslige luftkvalitetsstandarder, hvilket medfører en række skadelige virkninger, især for børn og ældre. Desuden kan Californien og verden allerede nu se virkningerne af drivhusgasser og klimaændringer.