DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi har i denne måned, valgt at udvælge tre forskellige typer af produkter, som du bør have fokus på i din skønhedspleje, hvis du vil have mest muligt ud af den og hvis du vil holde fokus på det naturlige. Ikke overraskende, er megen kosmetik tilsat en masse forskellige skadelige tilsætningsstoffer, der på ingen måde gavner din krop, faktisk tværtimod.

  1. Der findes dog masser af spændende alternativer. Især shampooer er fyldt med skadelige kemi, vidste du for eksempel at en shampoo ikke behøves skumme? Skumningen i shampoo er kemikalier der er tilsat, fordi vi som forbrugere tror at vores shampoo skal skumme for at være godt. Du kender samme princip fra tandpasta, som heller ikke behøves skumme. Skift derfor dine gamle shampoos ud med en naturlig og økologisk shampoo, uden tilsætningsstoffer – se et stort udvalg her.
  2. Balsam er ligesom shampoo også et udsat produkt, men der findes igen en masse naturlige alternativer, hvor der er skruet godt og grundigt ned for tilsætningsstofferne. Du kan finde et bredt udvalg af naturlige balsams her.
  3. Er du mand, er det ikke ligegyldigt, hvilke skægplejeprodukter du bruger. Dit skæg sidder på dit ansigt og dit ansigt, er det sted på kroppen, hvor huden er allermest sårbar – derfor er det i den grad vigtigt, at bruge naturlige skægplejeprodukter, se et bredt udvalg her.