DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der kan være mange måder at leve på, og alle har nogle indre forestillinger, fantasier eller drømme de gerne vil udleve. Det er imidlertid ikke alle der er modige nok til at udleve de forskellige fantasier. Når man taler om fantasier eller drømme, kan det være alle mulige ting. Der er nogle ting, som man ikke ønsker at dem omkring en skal vide, da man kan være bange for, hvordan de reagerer på, at man har sådanne lyster, drømme eller fantasier. Det bør imidlertid ikke stoppe en fra at turde udleve drømmene, lysterne og fantasierne.

Den sobre men nogle gange misforståede drøm

Der er efterhånden flere og flere der går op i rollespil. Det kan – for nogle – virke underligt, at man gider at lege orker og trolde sammen med andre. Det er imidlertid en sund fantasi, der giver en lov til at udleve sig som ens helt eget indre legebarn. Det giver god mening at man fra tid til anden ønsker at være en anden, og at man ønsker at verden var et mere magisk sted. Gennem rollespillet kan man få lov til at leve sig ind i en anden verden i ny og næ.

De mere seksuelle fantasier

Det kan være et stort tabu, hvis man har nogle seksuelle fantasier, man gerne vil udleve. Det kan f.eks. være, at man har lyst til at udleve nogle fantasier indenfor BDSM, hvor den ene part er dominerende og den anden part er submissiv og lader sig dominere af den anden. Forskellige typer sexlegetøj såsom piske, en sexgynge og håndjern kan typisk være involveret i den seksuelle akt. Har man sådanne lyster kan det være svært at tale med ens netværk omkring, da man kan blive bekymret for, hvad de tænker om en. Det er imidlertid en livsstil som efterhånden flere og flere praktiserer.

En sexgynge kan desuden også bruges udenfor de vilde fantasier – den gør blot nye ting mulige.