DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

For mange af os er hverdagen travl, og vi skal løbe stærkt for at kunne følge med. Arbejdet skal passes, børnene hentes og aftensmaden laves. Derudover vil vi gerne komme hjem til et rent og ryddeligt hjem, men fordi vi er presset på tid, ender det desværre ofte med, at vi møder et lettere rodet eller beskidt et af slagsen. Her får du tre gode råd, der kan gøre rengøringen lidt nemmere.

Tag det i opløbet

Vi kender det alle. Vi træder ind i et rum, og det går op for os, hvor rodet der egentligt er. Oprydningen og rengøringen virker pludselig som en uoverskuelig og tidskrævende opgave, hvilket kun gør os mindre oplagte.
Derfor er det en god ide at tage rod og snavs i opløbet, inden det hober sig for meget op. I stedet for en ugentlig oprydning, kan du i stedet bruge ti minutter hver aften på at rydde de ting, du har brugt i løbet af dagen, væk. På den måde holder du rodet i skak, uden at det føles tidskrævende.

Gør det til en fælles aktivitet

Hvis I er en familie, er det en fordel at gøre oprydningen og rengøringen til en fælles aktivitet. Afsæt en eftermiddag eller aften hver uge til at rydde op og gøre rent. Det er lidt mindre surt at gøre det i fællesskab, og hvis I skruer op for musikken, er det faktisk næsten hyggeligt.

Professionel hjælp

Hvis du ikke føler, at der er tid og overskud til rengøringen, kan du med fordel bede om professionel hjælp til privatrengøringen. Her kan du løbende justere rengøringsintervallerne efter behov eller sæson, ligesom du kan til- og fravælge forskellige rengøringsopgaver.

Den ekstra hjælp til rengøringen frigiver nogle timer, som du kan bruge på det, du synes er vigtigst, for eksempel kvalitetstid med børnene, middag med kæresten eller ren afslapning på sofaen.