DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ikke kun de voksne skal være moderigtigt eller fint på til fester og sammenkomster. Børn er til en vis grad forpligtet til det selvsamme. Forskellen er dog, at det er dig, der som forælder til dit barn skal sørge for at have det rette tøj klar til de forskellige arrangementer. Det kan forekomme besværligt, men er nødvendigt.

Det ikke risikable valg til konfirmationen

Måske er I nogle af dem, der er så heldige at være inviteret til konfirmation dette forår eller denne tidlige sommer. Hvis I er, er I garanteret allerede i gang med at finde ud af, hvordan hele familien skal være klædt. Der er selvfølgelig de typer, som aldrig kan være klar før sidste øjeblik, hvor de er tvunget til at have orden i tingene. Men hvis ikke det er jer, og hvis ikke den konfirmation, I skal gæste, er udskudt til sensommeren grundet covid-19, så følge dette link: https://luxkidz.dk/36-skjorter. Linket fører til en hjemmeside, hvor I vil kunne finde et bredt og sikkert udvalg af både praktiske og formelle skjorter til jeres søn. Skjorte er en meget typisk påklædning til festlige lejligheder, især for børn. Til en konfirmation er det desuden fornuftigt ikke at lade barnet have eksempelvis habit eller jakkesæt på, da konfirmanden – hvis det er en dreng – formentlig vil have lignende på og gerne skal skille sig ud.

Vælg ubekymret påklædning til dåben

Også til dåbsfester er skjorte et valg, I roligt kan lade jeres søn træffe ift. hans påklædning. Til dåbsfester og evt. -kirkeceremonier, I er inviteret til, er faren for at bære noget lignende hovedpersonens tøj mindre. Her er hovedpersonen nemlig oftest en baby, som er iført en hvid dåbskjole med et bånd. Det er næppe en påklædning, I har haft eller vil have oppe at vende hjemme omkring spisebordet.