DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

På de sociale medier ser vi hele tiden billeder af perfekte kvinder. Fælles for dem alle er ofte at de både er slanke og at de har den smukkeste glødende hud. Beklageligvis portrætterer disse billeder langtfra altid sandheden idet mange af kvinderne har redigeret deres hud.

Dette er en skam idet flere og flere mennesker bliver usikre på dem selv, når de får en bums eller andre problemer med deres hud. Her er det vigtigt at huske på at vi alle kommer til at opleve tider hvor vores hud ikke er helt så flot, dette gælder også for de kvinder vi ser på internettet. Dog er det alligevel stadig rart at have en smuk hud, idet en ren og stram hud ofte bliver forbundet med sundhed og ungdommelighed. Ønsker du at læse mere om hvordan du får en flottere hud, kan du med fordel læse med her.

Sørg for at få indtaget nok vand

Det første som er vigtigt hvis du generelt ønsker en sundere hud, er at du får drukket nok vand. Dette skyldes at vand kan være med til at rense nogle af alle de affaldsstoffer ud, som ellers kan ophobe sig i huden. Bliver disse affaldsstoffer ikke udrenset vil de typisk vise sig i form af bumser, som er betændelsestilstand som kan opstå i huden.

Herudover er det også ekstremt vigtigt at du får fugtet din hud indefra, og ikke kun udefra i form af forskellige cremer. Mangler du vand kan du være så uheldig at risikere at din hud bliver slappere. Ønsker du at beholde en stram og elastisk hud, er det derfor vigtigt at du får indtaget rigeligt med vand, og at du ikke kun putter al din tiltro i forskellige cremer som desværre sjældent har de store effekter.

Tænk over farven på de smykker du til daglig går med

Ønsker du en glødende og smuk hud, er det vigtigt at du tænke over hvilke smykker du går med. Særligt øreringe kan nemlig være med til at fremme gløden i din hud. Alt efter hvilken undertone du har i huden, vil du kunne få din hud til at stå frem.

Har du en varm eller gullig undertone i din hud kan det være en gode ide generelt at gå efter guld øreringe eller guld smykker. Er din hud derimod mere koldtonet, vil sølv ofte se mere flatterende ud sammen med din hud. Har du en neutral undertone i din hud, er du ofte så heldig at kunne bære både guld- og sølvsmykker, alt efter din præference.

Husk at bruge solcreme når du er udendørs

En af de største syndere når det kommer til tidlig ældning og misfarvning af huden, er solen. Opholder du dig ude i solen uden solcreme, kan du risikere tidligere at få rynker samt at pigmenten i din hud bliver ujævn. Af denne grund er det vigtigt at du beskytter dig selv mod solens stråler, ved at bruge solcreme. Du bør som tommelfingerregel altid bruge solcreme når du opholder dig ude, selv hvis du bare skal sidde i skyggen.

Herudover bør du også undgå solarier. Dette kan være med til at ælde din hud markant, og selvom det er flot at være brun, er det ofte ikke det værd på den lange bane. Ikke nok med at din hud nemlig vil tage skade og ældes hurtigere, øger du også din risiko for hudkræft markant. Af denne grund er det bedre at holde sig fra solarier og solens stråler generelt, særligt hvis du ikke er beskyttet i form af solcreme.