DEL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Måske der skal ske noget nyt i din garderobe? Det varme vejr påvirker os og kan give os lyst til at udskifte det simple og nedtonede look med en masse farver og skønne prints. Det kan kræve en smule mod at kaste sig ud i en farverig stil, men det kan gøre en stor forskel for din fremtoning og udstråling. Hvis du har mod på det, kan du læse med nedenfor og blive inspireret.

Skil dig ud i mængden i en farverig kjole

Med en mere farverig garderobe vil du komme til at skille dig mere ud, når du bevæger dig udenfor. Det kan føles grænseoverskridende, men mon ikke det tilvejebringer et par komplimenter for din modighed. Du kan starte med at vælge dig en farverig kjole, som du kan bruge i forbindelse med et bryllup eller en anden fin fest. Der findes en lang række danske brands, der i mange år har budt farverne varmt velkommen. Du kan med fordel kigge efter Stine Goya kjoler, der bruger farver og mønstre på en fin og sofistikeret måde. Det tøj, der kommer fra Stine Goyas hånd, bliver af mange danske kvinder modtaget med kyshånd. Der hersker en eksklusivitet og et unik touch over disse designs, som mange finder tiltrækkende.

Prøv et pastelfarvet jakkesæt

I den seneste tid har mange kvinder været inspireret af det maskuline udtryk, som jakkesættet kan udstråle. I samme ombæring er der kommet mange farverige jakkesæt på markedet, som kan forene det maskuline med det feminine. Det kunne eksempelvis være et sæt i pink, lilla eller orange. At bruge et farverigt sæt i samme farve giver et fint og stilsikkert udtryk, hvor du stadig kan føle dig godt tilpas. Denne kombination kan bruges både til hverdag med et par cool sneakers og til fest sat sammen med en høj hæl og en elegant taske.